Kako pomemben je vodovod za življenje

Vodovod

Iskal sem parcelo, kjer bi lahko gradil hišo, od nekdaj sem si želel hišo in nisem hotel obupati, čeprav sem se zavedal, da me čaka težka pot predvsem zato, ker sem bil na tej poti čisto sam. Končno me je poklicala gospa iz agencije, da ima parcelo zame, vendar da bo že na začetku povedala, da je problem vodovod in elektrika. Nisem hotel takoj reči ne, nekaj me je vleklo ,da pa bi to parcelo vseeno šel pogledat in še danes bi mi bilo žal, če je ne bi šel. 

Ko sva se peljala, sem že razmišljal, kam greva, ko pa sem jaz stopil na to parcelo, me ni zanimalo čisto nič, ali ima vodovod in elektriko, jaz sem si to parcelo želel, jaz sem se tukaj videl, to je bila tako lepa parcela, da mi je srce dobesedno igralo, čutil sem, da moram zbrati denar za to parcelo. Res, da je bil problem vodovod, ker ga ni bilo in tudi elektrike ni bilo, vendar vse se da, če imaš denar, to sploh ni bil problem, ker je parcela imela glavni papir in to je da ima parcela gradbeno dovoljenje, kaj hočeš drugega, zaradi mene če tudi imam šterno in solarne panele, me to ne bi čisto nič motilo. 

Kupil sem to parcelo in bil sem presrečen, vsak mesec sem si vzel obrok, ki sem ga zmožen plačevati, a parcela je moja, to je bistvo. Kako rad posedim na njej, vodovod in elektriko, bom začel sedaj počasi reševati, da sploh vidim, kako stvari stojijo, kajti niso daleč stran hiše. Torej one imajo tako elektriko kot tudi vodovod, zakaj bi to torej bil problem. Več težav bi imel, če na tem delu sploh ne bilo elektrike in če bi bil vodovod več kilometrov stran. 

Končno imam parcelo z razgledom, vodovod in elektriko pa bo m že dobil, slabše bi bilo, če parcele sploh ne bi imel, ali pa bi jo imel in ne bi bila lepa imela pa bi vodovod in elektriko, raje imam takšno lepo parcelo z razgledom.

Previous
Žlebovi v zimskem času
Next
Beneteau plovila me vedno navdušijo z svojo podobo