Kopanje med počitnicami

Bazen

Pa so prišle težko pričakovane počitnice. Tokrat sem se odločila, da bomo hodili na bazen. Nekako sem si zamislila, da bo boljše, da gremo na bazen večkrat in se vsak dan vračamo domov. Otroci so bili navdušeni in so komaj čakali, da se jim počitnice začnejo. 

Takoj drugi dan počitnic smo šli na bazen. Prav lepo je videti otroke, kako srečni so. Vse preveč otrok danes ostaja doma na telefonu ali pred računalnikom. Tako sem se odločila, da bom letošnje počitnice skušala narediti čimbolj zabavne. Ker imam službo, katero lahko opravljam od doma, sem na bazen spakirala tudi svoj računalnik in problem glede službe je bil rešen. Če sem hotela tolikokrat na bazen z otroci, sem to enostavno morala narediti. Ker sem peljala več otrok, so se tako zabavi skupaj in moje družbe niso potrebovali. 

Kopanje med počitnicami

To so bile res lepe počitnice, kajti otroci so se resnično imeli lepo in predvsem je bilo bistvo to, da se nakopajo. Tolikokrat še nisem nikoli bila na bazenu, kot smo bili tokrat. Seveda smo imeli tudi ugodnosti, ker smo prišli tokrat. Tako da še tukaj sem prihranila nekaj denarja. Ni mi bilo težko zapraviti denar, ker sem videla, kako zelo otroci uživajo. 

Kopanje med počitnicami na bazenu je lahko super zadeva, če ne greste na morje. Otroci se tako ne bodo dolgočasili doma in ne bodo pogrešali morja. Je pa res, da vstopnina ni poceni. Vendar sama sem to vzela v zakup, ker letošnje počitnice nismo šli na letni dopust. 

Bazen je lahko idealen, da se podružite z vašim otrokom in da se vaš otrok razmiga. Vsak večji kraj ima že bazen, tako da kupite vstopnico in se pojdite kopat. 

Previous
Bolečine in artroza kolena