Prijateljeva ročna svetilka je neznano kje

Ročna svetilka

Prepričana sem bila, da ročna svetilka, ki se je znašla pri meni doma, ni več pri meni doma. Sicer se ne spomnim, da bi jo vrnila, ampak ker je nisem nikjer našla, sem mislila, da jo je fant vrnil prijatelju. Pred nekaj dnevi me je ta prijatelj klical, če sem slučajno doma, da pride iskat svetilko. Ampak sem mu morala žal razložiti, da ne vem, kje je ročna svetilka, ker je nisem videla že nekaj časa in je potem niti nisem več iskala. Fant je pa ravno na službenem potovanju in res ne vem, kje je.

Obljubila sem mu, da bom v roku enega tedna prišla zadevi do dna in našla svetilko ter poskrbela, da se njegova ročna svetilka, vrne njemu tako, da jo bom jaz pripeljala. Prav res mi je bilo čudno, ker nisem niti približno vedela, kaj se je zgodilo, da svetilke ni doma, oziroma ni na tistem mestu, kjer je bila, ko sem jo pospravila.

Prijateljeva ročna svetilka je neznano kje

Poslala sem sporočilo fantu, ampak nisem vedela, kdaj mi bo lahko odgovoril. Sem pa pogledala celo stanovanje, če jo bom morda kje našla, ampak je nisem. Naslednji dan sem dobila sporočilo, od fanta, da jo je po nesreči vzel s seboj, ker je mislil, da je to njegova, svojo pa pozabil doma. Rekel mi je, da če je ročna svetilka, nekaj kar prijatelj potrebuje, da naj mu posodim to, ki je ostala doma in se bomo že potem uskladili, ko pride domov.

Res sem takoj poklicala prijatelja in mu povedala, kaj se je zgodilo. Na srečo je že našel rešitev in rekel, da se lahko ročna svetilka, brez težav vrne njemu, ko bo doma, da ne zakompliciramo. Vsekakor je res najbolje tako, ampak če ne bi šlo drugače, bi pač morali nekako uskladiti. Na srečo je ročna svetilka, pogosto nekaj kar se založi in zameša v naši družbi tako, da smo vsi že navajeni vseh možnih zapletov. 

Previous
Rolo zavese so zelo praktične
Next
Po večkratni raziskavi je še vedno videti, da je toplotna črpalka odlična izbira