Kupila sem napihljiv čoln, ker se mi je zdela to pametna ideja

Čoln

Že nekaj let redno hodim na supanje in po pravici povedano sem se ga že malce naveličala. Vedno, ko sem bila na Bohinjskem jezeru, sem se zagledala v kakšen napihljiv čoln, ki je plul mimo mene. In ko sem gledala tistega, ki je bil v čolnu sem mi je zdelo, da je prav užival. Preden sem si kupila svojega, sem najela enega za dve uri, da pravzaprav poskusim, ali bi mi res bilo všeč. 

Ko sem se najprej usedla v čoln, se mi je zdelo, da to ne bo zame. Vendar sem po tem, kos me se navadila vesel in upravljanje z njimi ugotovila, da mi je vse skupaj mnogo bolj všeč kakor pa sup. Res mi je bilo zelo prijetno, ko sem plula z napihljivim čolnom po jezeru in že takrat sem razmišljala, da bi si morda kar kupila svojega. 

Kupila sem napihljiv čoln, ker se mi je zdela to pametna ideja

Ni minilo dolgo, ko sem res imela svojega in tako sem se lahko odpravila v tudi v manj turistično oblegane kraje s svojim čolnom. Seveda nikoli sama, ker ne bi bilo dobro, da se mi kaj zgodi, ko sem sama. Imam namreč prijateljico, ki so j tudi všeč takšne stvari in tako sva se velikokrat dogovorili, da greva skupaj kam. Seveda tudi takrat s čolni, ker je, je po nekem naključju tudi ona kupila dobro leto dni nazaj. Odšli sva na neko jezero v Avstriji, kamo sva običajno hodili s supi, ampak je res tako lepo, da bi bilo škoda, da ne bi šli še s čolni sedaj, ko jih imava. Pa še nobene večje nevarnosti ni, da padeva v jezero. Sicer je sup tudi zelo stabilen, ampak se vseeno lahko zgodi, da bi pristala kje v vodi. 

Previous
Dosežek je lahko zelo dobra motivacija za nadaljnjo delo
Next
Zbirateljstvo je odličen hobi, ki lahko preraste tudi v nekaj več